پیام تسلیت ریاست دانشگاه سیستان و بلوچستان بمناسبت به شهادت رسیدن دکتر محسن فخری‌زاده

به مناسبت شهادت رسیدن دکتر محسن فخری‌زاده دانشمند ایرانی پیام تسلیتی از سوی  ریاست دانشگاه سیستان و بلوچستان صادر شد متن پیام بدین شرح است:

بسم رب الشهداء و الصدیقین

منَ المُؤمِنینَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَیهِ فَمِنهُم مَن قَضى نَحبَهُ وَمِنهُم مَن یَنتَظِرُ وَما بَدَّلوا تَبدیلًا

میان مؤمنان، مردانی هستند که برسر پیمانی که با خدا بستند، صادقانه ایستادند؛ برخی پیمان خود را به آخر بردند و بعضی در انتظارند و هرگز تغییر و تبدیلی در عهد و پیمان خود  ندادند.

شهادت سردار سرافراز پژوهش و نوآوری، شهید دکتر محسن فخری زاده که سالیان عمر پربرکت خود را در راه توسعه دانش و فناوری و خدمت به امنیت مردمان سرزمینش گذراند، موجی از اندوه همراه با خشم از این اقدام تروریستی را به همراه داشت و بی تردید بر انگیزه دانشمندان و پژوهشگران ایرانی در ادامه راه آن شهید خواهد افزود.

این ضایعه جانکاه را به رهبر معظم انقلاب، ملت شریف ایران، جامعه علمی و دانشگاهی کشور و خانواده آن شهید فقید تبریک و تسلیت عرض می‌نماییم.

قطعا راه و یاد آن شهید از سوی جوانان مومن و تلاشگران علم و فناوری در عرصه های مختلف تداوم خواهد یافت.

غلامرضا رضایی