ویژه برنامه گرامیداشت روز دانشجو با حضور هیئت رئیسه دانشگاه

ویژه برنامه گرامیداشت  16 آذر ماه "روز دانشجو "با حضور مهمان ویژه حضرت آیت الله محامی ، نماینده محترم ولی فقیه در استان و امام جمعه زاهدان و هیئت رئیسه دانشگاه، آقای دکتر رضایی رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان، حجت الاسلام آقا تهرانی ، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه سیستان و بلوچستان ، آقای دکتر نوری معاون فرهنگی و اجتماعی،آقای دکتر شهرکی معاون آموزشی ،آقای دکتر بحرپیما،معاون پشتیبانی ، آقای دکتر زمانیان معاون دانشجویی، آقای دکتر کردی معاون پژوهشی،آقای دکتر یعقوبی معاون طرح و توسعه و نمایندگان دانشجویان در تشکل های اسلامی،کانون های فرهنگی و هنری،انجمن های علمی، کانون های نهاد رهبری و شورای صنفی دانشجویی برگزار گردید.

در این گفتگوی صمیمی که به صورت زنده در سامانه آموزشی دانشگاه LMS برگزار گردید.هیئت رئیسه دانشگاه به سوالات دانشجویان در حوزه های مختلف پاسخ دادند.این ویژه برنامه یکشنبه 16 آذرماه ساعت 12 لغایت 14 برگزار گردید.