نشست آنلاین با دانشیار دانشکده مدیریت دانشگاه صحارعمان برگزارشد

به مناسبت هفته پژوهش نشست آنلاین با دکتر داوود نیک بین دکتری مدیریت بازاریابی و دانشیار دانشکده مدیریت دانشگاه صحار عمان در زمینه  توریسم پزشکی، چالش‌ها و راهکارها با همکاری مجتمع فناوری و نوآوری در تاریخ 99/9/16برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان وبلوچستان، دکتر داوود نیک بین در خصوص توریسم در دنیا و انواع توریسم آموزشی، توریسم حلال، توریسم اسلامی و توریسم پزشکی به بحث و گفتگو پرداخت.

وی بیان داشت: گردشگری پزشکی یا توریسم پزشکی شاخه‌ای از گردشگری سلامت است که در آن شخص از کشوری به سایر نقاط دنیا با امکانات پیشرفته تر بهداشتی سفر می‌کند تا از خدمات پزشکی کشور مقصد در مراکز درمانی بهره‌مند شود.

وی گفت :کشور ایران به علت ارزان بودن خدمات پزشکی نسبت به دیگر کشورها پتانسیل بالایی در این شاخه از توریسم دارد و این ظرفیت در استان سیستان و بلوچستان به علت همجواری با دو کشور افغانستان و پاکستان و وجود پتانسیل‌های طب سنتی و مدرن می‌تواند باعث رونق استان در این شاخه از توریسم گردد.