آئین گرامیداشت هفته پژوهش برگزار شد

آئین گرامیداشت هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران برتر، شامگاه روز چهارشنبه ۱۹ آذر ماه ۱۳۹۹ بصورت مجازی در دانشگاه سيستان و بلوچستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه سیستان وبلوچستان، اين مراسم با سخنانی از دکتر رضایی ریاست دانشگاه سیستان و بلوچستان، حجةالاسلام و‌المسلمین آقاتهرانی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، دکتر مصطفی کریمیان اقبال، استاد دانشگاه تربیت مدرس و دکتر کردی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه و با حضور پرشکوه اساتید دانشگاه سیستان و بلوچستان در ساعت ۱۹ روز چهارشنبه ۱۹ آذرماه آغاز شد.

پس از سخنان مسئولین و میهمان این آئین، پژوهشگران برتر دانشگاه به ایراد سخن پرداختند. دکتر مسعود کیخایی پژوهشگر برتر شاخه‌ی علوم پایه، دکتر فرامرز سرحدی پژوهشگر برتر شاخه فنی و مهندسی و دکتر تقی طاووسی پژوهشگر برتر شاخه علوم انسانی از این جمله بودند.

در ادامه‌ی این آئین از پژوهشگران برتر دانشگاه در حوزه‌های مختلف دانشگاه و حوزه معاونت پژوهش و فناوری تجلیل به عمل آمد.

اسامی برگزیدگان پژوهشگران دانشگاه در فایل پیوست تقدیم می‌گردد.

روابط عمومی دانشگاه برای همه‌ی این عزیزان آرزوی توفیق روزافزون دارد.