نشست بین المللی مجازی باستان شناسی برگزارشد.

نشست بین المللی مجازی باستان شناسی باحضور پژوهشگرانی از ایران و دیگر کشورهادر دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزارشد.به گزارش روابط عمومی دانشگاه این نشست در ساعت8:30 صبح پنچ شنبه مورخ20 آذر99 با تلاوتی از آیات کلام الله مجید، سرود جمهوری اسلامی ایران، سرود دانشگاه سیستان و بلوچستان و باپیام ریاست دانشگاه جناب آقای دکتر غلامرضا رضایی افتتاح گردید. باتوجه به حمایتهای موسسه ایتالیایی ایزمئو پیام ریاست این موسسه مهم نیز دلگرم کننده بود.

درمجموع21  محقق طی 6 پنل و یک کارگاه به ایراد سخنرانی پرداختند که ار این تعداد سهم سخنرانی های محققین ایرانی 11 مورد که 2 مورد از آنها متعلق به محققین ایرانی مقیم آلمان و1 سخنرانی متعلق به ایرانی مقیم سوئدبود، از 10 سخنرانی خارجی 5 سخنرانی سهم قاره اروپاشامل 3 سخنران از کشور ایتالیا2 سخنران از انگلیس،4 سخنران از کشورهای قاره آمریکا شامل ایالات متحده آمریکا با2 سخنران و کشورهای مکزیک و برزیل هر یک با 1 سخنران و 1 سخنران سهم قاره آسیا آن هم از هندوستان بود.

موضوعات سخنرانی ها در 6 محور می گنجند که 3 محور آن شامل باستان شناسی جنوب و غرب ایران، باستان شناسی جنوب شرقی ایران و باستان شناسی پارینه سنگی ایرانی سهم محققین ایرانی بود، محققین خارجی نیز در سه مورد شامل باستان شناسی منطقه سیستان، باستان شناسی ایران و مناطق همجوار و باستان شناسی دنیای باستان به ایراد سخنرانی پرداختند، قابل ذکر است که 3 کارگاه با موضوعات میان رشته ای مخصوص دانشجویان توسط محققین ایرانی برگزار گردید، باتوجه به اینکه در هر جلسه سخنرانی به طور متناوب بین 40تا60 شرکت کننده حضور داشتند تعداد شرکت کنندگان در مجموع بین800تا1000نفر برآورده شده است، یکی از مهمترین ویژگیهای این نشست بین المللی برگزاری به هنگام سخنرانی ها بود که به صورت پیوسته از ساعت8:30 صبح تا 21:30 به مدت 13 ساعت به صورت مداوم برگزار گردیدند.

از دیگر دستاوردهای این نشست حاشیه های آن بود که براساس آن محققین دو دانشگاه از کشورهای هند و مکزیک تمایل خویش برای انعقاد تفاهم نامه با پژوهشکده علوم باستان شناسی را مطرح نمودند.