دیدار رئیس دانشگاه با مدیریت و مسئولین بانک تجارت استان

جلسه دیدار و هم اندیشی مدیریت جدید بانک تجارت استان سیستان و بلوچستان و ریاست دانشگاه در معیت هیئت همراه در محل سالن کنفرانس حوزه ریاست برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان وبلوچستان، در ابتدای جلسه دکتر غلامرضا رضایی ریاست دانشگاه سیستان و بلوچستان ضمن عرض تسلیت ایام سوگواری حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی، با تقدیر از همکاری صمیمانه مدیریت و همکاران بانک تجارت و دانشگاه از زحمات و مساعدت‌های آقای بسکابادی مدیر محترم پیشین بانک تجارت تقدیر و تشکر کرد و به مدیر جدید این بانک آقای لک زایی خیر مقدم گفته آرزوی توفیقات روز افزون برای ایشان نمود.

در ادامه آقای لک زایی مدیر محترم بانک تجارت استان سیستان و بلوچستان از رابطه بسیار خوب میان بانک تجارت و دانشگاه‌های استان بخصوص دانشگاه سیستان و بلوچستان مطالبی را بیان کرد و اصل و اساس کار بانک را تکریم کلیه همکاران دانشگاهی اعم از هیئت علمی و کارمندان دانست و اظهار امیدواری کرد تا تعاملات بسیار سازنده و مطلوبی با دانشگاه انجام پذیرد.

لازم به ذکر است در این دیدار راه‌های همکاری‌های بیشتر نسبت به قبل مورد بررسی قرار گرفت.