ارائه 30 دوره آموزشی- مهارتی برای دانشجویان و کارکنان دانشگاه سیستان و بلوچستان

نیاز اساسی یک فارغ التحصیل دانشگاهی برای رسیدن به شغل و پذیرش مسئولیت‌های تخصصی جامعه، مهارت است، یعنی فرد علاوه بر داشتن توانایی‌های ذهنی، فیزیکی و سطح تحصیلات و همچنین ویژگیهای رفتاری چون شخصیت، نوع نگرش، انگیزش و ارزش‌های فردی باید مهارت‌های فنی، انسانی و ادراکی را نیز در طول دوران تحصیل کسب کند. علاوه بر دانشجویان، سایر کارکنان دانشگاه نیز نیاز مبرمی به مهارت‌ها و آموزش‌هایی دارند تا بوسیله آنها بتوانند کیفیت زندگی و عملکرد فردی، آکادمیک، شغلی و اجتماعی خود را ارتقاء بخشند. دانشگاه به عنوان اصلی ترین نهاد توسعه نیروی انسانی متخصص نقش حساسی را در این زمینه بر عهده دارد و در تلاش است تا از طریق طراحی و تدوین دوره های آموزشی و مهارتی، انواع مختلف دانش و مهارت‌ها را به دانشجویان انتقال دهد و آنها را برای به عهده گرفتن نقشها و مسئولیتهای زندگی واقعی آماده سازد.

در این راستا، مرکز مدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی معاونت فرهنگی و اجتماعی طبق توافق با سازمان فنی حرفه ای و آموزشگاه‌های تابعه، در سال تحصیلی جاری 30 دوره آموزشی و مهارتی برای تمام دانشگاهیان دانشگاه سیستان و بلوچستان ارائه نموده است. لیست این دوره ها در سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و نیز در سامانه TCR  به نشانی TCR.usb.ac.ir/organizerunits/Details/1021 قابل مشاهده است.