تور علمي-صنعتي و بازديد از بنگاه‌هاي توليدي شهرک صنعتي و كلينيک كسب و كار

به دعوت شركت شهرک‌هاي صنعتي سيستان و بلوچستان، تور علمي-صنعتي و بازديد از برخي بنگاه‌هاي توليدي شهرك صنعتي زاهدان-ميرجاوه و كلينيك كسب در تاريخ ١١ دي‌ماه به انجام رسيد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و با پيگيري‌های ریاست دانشكده مديريت و اقتصاد و دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه و به دعوت شركت شهرک‌هاي صنعتي سيستان و بلوچستان، تور علمي-صنعتي بازديد از برخي بنگاه‌هاي توليدي شهرک صنعتي زاهدان-ميرجاوه و كلينيک كسب و كار به منظور عارضه‌يابي و بهبود وضعيت بنگاه‌هاي مستقر  در شهرک‌هاي صنعتي استان در تاريخ ١١ ديماه به انجام رسيد.

در این تور علمی-صنعتی که با شرکت اساتید دانشکده‌‌ی مدیریت و اقتصاد و دانشکده‌ی مهندسی برگزار شد، از مرکز خدمات فناوری و کسب و کار واقع در شهرک صنعتی و پس از آن از تعدادی از واحد‌های تولیدی بازدید به عمل آمد.

اساتید شرکت کننده در این بازدید با مراحل عارضه‌یابی بر اساس دستورالعمل‌های سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی آشنا شدند.

گفتنی است به علت استقبال اساتید از این برنامه، برگزاری بازدیدهای جدید در دست مطالعه و بررسی می‌باشد.