نشست مجازی روسای دانشگاه های سیستان و بلوچستان و کابل

نشست مجازی روسای دانشگاه های سیستان و بلوچستان و  کابل

این نشست در ادامۀ نشست عمومی انجمن دانشگاه‌های ایران و افغانستان و در راستای توسعۀ روابط و همکاری‌های علمی بین‌المللی روز چهارشنبه مورخ 1399/10/24 با حضور آقای دکتر رضایی، ریاست دانشگاه سیستان و بلوچستان و آقای دکتر بابری ریاست دانشگاه کابل-افغانستان  برگزار گردید.

در این نشست دو طرف با اشاره به تفاهم‌نامه‌ منعقده فی ما بین دو دانشگاه اظهار امیدواری کردند که این جلسات منجر به توسعۀ روابط علمی دو دانشگاه و تسهیل مسیر اجرای هر چه بهتر مفاد تفاهم‌نامۀ مذکور گردد.

همچنین مقرر گردید که مدیریت امور بین‌الملل دانشگاه در پیگیری توافقات این نشست مقدماتی، و نیز در اجرای مفاد تفاهم‌نامۀ فی‌مابین دو دانشگاه، نسبت به برگزاری جلسات تخصصی دوجانبه بین معاونین دو دانشگاه و نیز مسئولین دانشکده‌های طرفین، برنامه‌ریزی و اقدام نماید و نتایج نشست‌های تخصصی را برای جمع‌بندی و تصمیم‌گیری نهایی در اختیار دانشگاه قرار دهد.