بزرگداشت چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و افتتاحیه نمایشگاه فجر

با فرارسیدن دهه فجر، مراسم بزرگداشت چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در مزار شهدای گمنام و افتتاحیه نمایشگاه فجر انقلاب در محوطه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه  سیستان و بلوچستان برگزار گردید.

در این مراسم ابتدا دکتر نوری معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ضمن عرض خیر مقدم به میهمانان فرا رسیدن این ایام الله را تبریک گفته و سپس حجه الاسلام  والمسلمین عسکری  معاون دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه سیستان و بلوچستان به تبیین آثار و برکات انقلاب اسلامی پرداختند. در ادامه این مراسم هیأت رئیسه دانشگاه، اساتید و شرکت کنندگان جهت افتتاح نمایشگاه فجر انقلاب و بازدید از آن در ساختمان معاونت فرهنگی و اجتماعی حضور یافتند.

این نمایشگاه از ابتدای 12 بهمن ماه لغایت 22 بهمن جهت بازدید دانشگاهیان دایر می‌باشد.