جلسه حوزه پژوهشهای صداوسیما با مدیریت اجتماعی و سیاستگذاری دانشگاه

جلسه حوزه پژوهشهای صدا و سیما با حوزه اجتماعی و سیاستگذاری و مرکز خانواده پایدار دانشگاه سیستان و بلوچستان

پیرو شعار دانشگاه جامعه محور و ادامه جلسات حوزه اجتماعی با سازمانها و دستگاههای مرتبط با مسائل اجتماعی در روز سه شنبه 13/11/99 ، جلسه مدیر اجتماعی و سیاستگذاری دانشگاه و مسئولین اجرایی مرکز خانواده پایدار و کارشناسان مربوطه با خانم دکتر بیات معاون پژوهشی سازمان صدا و سیمای استان برگزر گردید. دراین جلسه مدیریت اجتماعی دانشگاه ضمن عرض خیر مقدم، هدف از این نشست را شناسایی ظرفیت های دو حوزه برای همکاری در زمینه مسایل فرهنگی و اجتماعی، بویژه آسیبهای اجتماعی ذکر کردند و بر اصل گفتگوی و تعامل در بررسی این مسایل تاکید نمودند. در ادامه خانم دکتر بیات   ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این جلسه، بر آمادگی صدا و سیما برای استفاده از ظرفیت دانشگاهیان تاکید نمودند.ایشان همچنین خواستار نقد برنامه های صدا و سیما در راستای بهبود و ارتقای سطح کیفی آنها و همکاری اساتید دانشگاه در طرح ها و سوژه ها و نیز در بحث خانواده و ارتباط حوزه خانواده پایدار دانشگاه با حوزه خانواده صدا و سیما شدند.

در پایان ضمن ابراز خرسندی طرفین از تشکیل این جلسه بر ادامه یافتن و دخیل شدن سایر حوزه‌های دستگاههای متبوع جهت غنای چنین جلساتی و کاربردی شدن نتایج آن تاکید شد.