پیام ریاست دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن یوم الله 22 بهمن

دکتر غلامرضا رضایی ریاست دانشگاه، در پیامی فرا رسیدن سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی را تبریک گفت.

در این پیام آمده است:

بیست و دوم بهمن، یادآور حماسه و خاطره‌ی پیروزی انقلاب اسلامی است که همچنان بر تارک تاریخ ملت مومن و مسلمان ایران می‌درخشد. این انقلاب صفحه‏ای زریّن را در تاریخ حیات جهان گشود و ندای آزادی خواهی و استقلال طلبی ملتی ستم دیده را در گوش جهانیان طنین ‏انداز کرد.خروش ملت سرافراز ایران در سال ۱۳۵۷ و سرنگونی رژیم منحوس پهلوی، راه مردم دلاور این سرزمین را برای همیشه از ظلم و ستم سفاکان عالم جدا کرد و فصل پر افتخار دیگری در تاریخ این دیار پاک، گشود.

اکنون در آستانه یوم الله 22 بهمن، سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، خداوند منان را سپاس میگوییم و اعلام میداریم که ما اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان با همدلی و همبستگی بیش از پیش، همپای مردم انقلابی و ولایتمدار ایران اسلامی، امسال نیز به مانند سال های گذشته، منطبق با شرایط موجود و با رعایت اصول بهداشتی در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن حضور خواهیم داشت و با راه امام راحل، و اهداف و آرمانهای بلند رهبر فرزانه انقلاب اسلامی میثاقمان را چند باره تجدید خواهیم کرد.