برگزاری جشن تکلیف دبستان دخترانه دانش دانشگاه سیستان و بلوچستان

جشن تکلیف ویژه نونهالان دبستان دخترانه دانش با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی در فضای مجازی به صورت وبینار در سالن جلسات سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.

این جلسه ابتدا با تلاوت چند  از کلام الله مجید توسط یکی از دانش آموزان آغازشد و پس از آن دکتر نوری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به نیابت از ریاست محترم دانشگاه به ایراد سخن پرداختند سپس حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای آقا تهرانی مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه سیستان و بلوچستان ضمن تبریک به دانش آموزانی که به سن تکلیف رسیده اند صحبت کردند.در ادامه به مناسبت میلاد امیرالمومنین علی علیه السلام مولودی خوانی توسط مداح اهل بیت انجام و سپس هدایای نفیسی به سه نفر از دانش آموزان حاضر در جلسه به شکل نمادین اهداء شد و مقرر گردید به مابقی دانش‌آموزان این هدایا نیز اهدا گردد .

در پایان تلاوت اذان به صورت نمادین ویژه نونهالان به سن تکلیف رسیده توسط جناب آقای علی محمدی انجام شد.