نشست بررسی بسته پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در تاریخ ۱۷ اسفند ۹۹ در مجتمع فناوری و نوآوری دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان در نشست بررسی بسته پیشگیری از آسیبهای اجتماعی که در تاریخ ۱۷ اسفند ۹۹ در مجتمع فناوری و نوآوری دانشگاه برگزار شد دکتر رضایی رییس دانشگاه سیستان و بلوچستان از بیکاری به عنوان یکی از آسیبهای اجتماعی جدی نام برد و گفت: دانشگاه سیستان و بلوچستان با همکاری سازمان فنی و حرفهای، چهل رشتهی مهارتی و تخصصی پرکاربرد را به دانشجویان آموزش میدهد تا نگران آینده شغلی خود نباشند تا از این طریق به حل یکی از آسیب های اجتماعی دانشجویان کمک شود.
مدیر اجتماعی و سیاست گذاری دانشگاه سیستان و بلوچستان نیز گفت: فضای مجازی آسیبهای اجتماعی را گسترده کرده و برای مقابله با آن نمیتوان به صورت جزیرهای و تنها اقدام کرد چرا که نیازمند هم افزایی میان سازمانها و نهادهای مختلف است.
حکیمی فر اعتیاد، خودکشی، ناامیدی شغلی، انحرافات جنسی، خرافه گرایی و محرومیت اقتصادی را از جمله مهمترین آسیبهای اجتماعی در میان دانشجویان این دانشگاه عنوان کرد.
وی ادامه داد: چهل کارگاه آموزشی برای دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان جهت پیشگیری از آسیبهای اجتماعی با همکاری نهادها و سازمانهای مختلف تاکنون تشکیل شده است.
حمیدیان معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان نیز در این جلسه بی مدیریتی و کار غیر تخصصی را یکی از چالشهای اساسی در زمینه رفع آسیبهای اجتماعی بیان کرد و گفت: برای اینکه ضمانت اجرایی رفع آسیبهای اجتماعی را داشته باشیم نیازمند یک مدیریت صحیح و اصولی هستیم.
در پایان شرکت کنندگان در این نشست بر استمرار این مباحث تاکید کردند.