امضای تفاهم نامه همکاری مشترک مابین دانشگاه سیستان و بلوچستان و موسسه توسعه حقوق فقرزدایی

به گزارش روابط عمومی تفاهم نامه همکاری مشترک فی مابین دانشگاه سیستان و بلوچستان و موسسه توسعه حقوق فقرزدایی در تاریخ 16 اسفند ماه 1399 به امضا رسید. این تفاهم نامه  با هدف توسعه همکاری علمی، پژوهشی و آموزشی با در نظرگرفتن کلیه امکانات طرفین اعم از اطلاعات تجربی، تخصصی، نیروی انسانی و پشتیبانی ما بین دانشگاه سیستان و بلوچستان به ریاست دکتر غلامرضا رضایی و دکتر سید احمد حبیب نژاد رئیس هیات مدیره و مدیر عامل موسسه توسعه حقوق فقرزدایی امضا شد.

با امضای این تفاهم نامه زمینه بهره گیری از اساتید، کارشناسان و پژوهشگران معرفی شده از سوی طرفین جهت حضور در همایش های علمی و نشست های تخصصی، همکاری در تألیف، تدوین و ترجمه منابع و متون، هدایت و حمایت از مقالات، طرح های  تحقیقاتی و پایان نامه های تحصیلات تکمیلی، همکاری در انتشار کتب، یافته های پژوهشی و مقالات، برگزاری همایش ها، نشست های علمی تخصصی، نمایشگاه ها، کرسی های آزاداندیشی و نظریه پرداز ی فراهم خواهد شد.

این تفاهم نامه شامل ۵ ماده و یک تبصره در دو نسخه در تاریخ 16 اسفند 1399 به امضای طرفین رسید.