تبریک ریاست محترم دانشکده مدیریت و اقتصاد به مناسبت هفته بزرگداشت مقام شامخ معلم

اساتید محترم بزرگوار ،

آغاز هفته بزرگداشت مقام شامخ معلم را خدمت همه شما همکاران گرانقدر تبریک عرض می کنم . نقش پررنگ استادان دانشگاه در تربیت نیروی متخصص ، اندیشه ورز ، مسئولیت پذیر و متعهد ، جایگاه ویژه ای  را برای این قشر فرهیخته رقم می زند . فرزانگانی که شمع وجود گرانقدر خویش را در طبق اخلاص نهاده تا نهال نوپای امروز را به امید فردایی شکوفاتر هدایت کنند . از صمیم قلب از کوشش خالصانه شما در راستای انجام امور آموزشی ، ارشادی و پژوهشی تقدیر و تجلیل می نمایم و از خداوند منان سلامتی ، سربلندی و بهرورزی شما را آرزو دارم .امید که ذات اقدس احدیت شما خوبان را که در مسیر تحقق اهداف متعالی مکتب انسان ساز اسلام ، از جان مایه می گذارید در سایه الطاف خاصه خویش قرار دهد .

با احترام

دکتر مرضیه اسفندیاری