کارگاه ضرورت و نقش مشارکت نهادمند مردمی در "کارآفرینی اجتماعی"

کارگاه ضرورت و نقش مشارکت نهادمند مردمی در کارآفرینی اجتماعی با حضور آقای مهندس جعفر خسروی فعال بازار سرمایه و کارآفرین اجتماعی به مناسبت هفته پژوهش و با همکاری مجتمع فناوری و نوآوری در تاریخ 99/9/18 برگزار گردید.

آقای مهندس خسروی به اهمیت کارآفرینی اجتماعی به عنوان فرایند خلق ارزش جدید مادی یا معنوی با رویکرد حل یک معضل اجتماعی و بهبود  توسعه و پیشرفت در جامعه به بحث و گفتگو پرداخت. ایشان اضافه نمود آنچه باعث موفقیت کارآفرینی اجتماعی می­گردد بکارگیری توانمندیهای فردی یا گروهی ذینفعان برای دستیابی به یک هدف گروهی ، اهمیت رفتار آگاهانه، خواست جمعی،پذیرش جمعی، انتخاب و وجود نیازهای مشترک است و آنچه در یک فرآیند مشترک موفق مهم است احساس نیاز برای حل یک مشکل، شناخت آن مشکل و احساس نیاز به همکاری گروهی با توجه به میزان دانش و توانمندی افراد می­باشد.