ارائه درس مبانی کارآفرینی در دانشکده مهندسی شهید نیکبخت

در راستای اهداف و سیاست‌های دانشگاه سیستان و بلوچستان به‌عنوان دانشگاه کارآفرین، درس «مبانی کارآفرینی» در نیم‌سال نخست سال تحصیلی 98-1397 در دانشکده مهندسی شهید نیکبخت ارائه شد.اختصاص این درس با هدف ترویج کارآفرینی، مهیاسازی دانشجویان به‌منظور ورود به عرصه کسب و کار، و ارتقاء سطوح دانشی و مهارتی دانشجویان مقطع کارشناسی رشته‌های مختلف مهندسی، در حوزه کارآفرینی و خود- اشتغالی صورت پذیرفت. طی این درس که به‌صورت مشارکتی و با همکاری دکتر مهدی زیودار؛ عضو هیأت علمی گروه کارآفرینی و دکتر محمدرضا شهرکی؛ عضو هیأت علمی گروه مهندسی صنایع دانشگاه، ارائه شد، دانشجویان در طول یک نیم‌سال تحصیلی، با مبانی، مفاهیم و دستاوردهای کارآفرینی، فنون حل خلاقانه مسأله و سایر الزامات عمومی رشته کارآفرینی، آشنا شدند. همچنین، ضمن ارتقاء نگرش کارآفرینانه تمامی این دانشجویان، مهارت‌های مرتبط با کشف، ارزیابی و بهره‌برداری از فرصت‌های کارآفرینی و ایده‌پردازی کارآفرینانه، متناسب با رشته‌های مختلف مهندسی، به آنان انتقال یافت.