بازدید معاون پژوهشی و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از مجتمع فناوری و نوآوری

دکتر مسعود برومندمعاون پژوهشی و فناوری وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری چهارشنبه 23 آبان ماه از مجتمع فناوری و نوآوری بازدید نمودند.ایشان که به‌منظور دیدار از زیرساخت‌های علمی و پژوهشی وارد دانشگاه سیستان وبلوچستان شده بود، از مجتمع فن‌آوری و نوآوری ، فن بازار و مرکز رشد نیز بازدید نمود.
دکتر برومند گفت وقتی وارد این استان می‌شویم ، آنچه تصورمی نمائیم و آنچه می‌بینیم بسیار متفاوت است. بالاخص دیدن جوانان مستعد و ایده پردازی که همه دانشجویان و فارغ‌التحصیلان این دانشگاه بوده،و در رشته‌های تحصیلی مختلف ، با خلاقیت و برنامه‌ریزی مشغول فعالیت‌های ارزشمند پژوهشی می باشند .