بازدید دانش آموزان از مجتمع فناوری و نوآوری به مناسبت بزرگداشت هفته‌ی ترویج علم، و روز «دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی با درب‌های باز»

به مناسبت فرارسیدن هفته‌ی ترویج علم وهم زمان با روز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه، درب‌های دانشگاه به روی عموم مردم و دانش‌پژوهان گشوده شد. همه‌ساله با فرارسیدن 10 نوامبر (19 آبان ماه) که مصادف است با روز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه و هفته ترویج علم، در اقدامی هماهنگ درب های دانشگاه بزرگ سیستان و بلوچستان همگام با سایر دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی و مراکز پژوهشی  (روز دوشنبه 21 آبان ماه) به روی عموم مردم و دانش آموزان گشوده شد.
در این رویداد علمی و پژوهشی دانش آموزان و علاقه‌مندان عرصه علم و دانش از مجتمع فناوری و نوآوری نیز بازدید نمودند.و دانش آموزان با رسالت مجتمع فناوری و نوآوری در راستای خلاقیت و کارآفرینی اشنا شدند.