برگزاری دوره آموزشی آشنایی با بازرسی آسانسور

شرکت مهندسی اروین کنترل شرق (مرکز آموزشی همکار سازمان ملی استاندارد ایران) با همکاری مجتمع فناوری و نوآوری دانشگاه سیستان و بلوچستان، دوره آموزشی آشنایی با بازرسی آسانسور مطابق استاندارد ملی شماره 1-6303 سال 93 را از تاریخ 97/02/19 لغایت 97/02/21 برگزار نمود.

هدف از برگزاری این دوره آشنایی مدیران طراحی و مهندسی، مسئولین فنی، تکنسین های فنی شرکت های نصاب آسانسور فعال در استان، بازرسان و دانشجویان با استاندارد ملی آسانسور (تجدید نظر اول سال 93) و کاربرد آن در امر بازرسی آسانسور بوده است.

این دوره برای فعالان صنعت آسانسور از اهمیت خاصی برخوردار می باشد و باعث بهبود کیفیت نصب آسانسورهای استان می گردد. در پایان دوره آموزشی از شرکت کنندگان این دوره، آزمون بعمل آمد و برای افرادی که در این آزمون حد نصاب نمره قبولی کسب نمایند، گواهینامه آموزشی معتبر صادر خواهد شد.