برگزاری کارگاه ساخت تابلوهای LED (تابلوهای LED ثابت، تابلو روان و تلویزیون‌های شهری) در مجتمع فناوری و نوآوری دانشگاه سیستان و بلوچستان

برگزاری کارگاه ساخت تابلوهای LED (تابلوهای LED ثابت، تابلو روان و تلویزیون‌های شهری) در مجتمع فناوری   و نوآوری دانشگاه سیستان و بلوچستان

کارگاه  ساخت تلویزیون‌های شهری در 13 و 14 اردیبهشت  ماه در محل مجتمع فناوری دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار گردید. این دوره که توسط مجتمع فناوری و نوآوری با همکاری شرکت جاوید انرژی سبز برگزار و مباحث آموزش تئوری و عملی را شامل می­گردید. در ابتدای کارگاه شرکت کنندگان مباحث لازم جهت شرکت در کارگاه عملی  و ساخت تلویزیون شهری را فراگرفتند. مباحث شامل مقدمه ای بر الکترونیک  کاربردی در زمینه تابلوهای LED، مفاهیم تشکیل تصویر، نحوه نمایش در تابلوهای LED، معرفی تجهیزات مورد نیاز در ساخت تابلوهای LED، نصب ، تعمیرو بازاریابی تابلوها بود که شرکت کنندگان ضمن آشنایی با این مباحث، قطعات را بصورت عینی مشاهده نمودند. همچنین در این روز یک تلویزیون آماده توسط شرکت کنندگان راه اندازی گردید.