برگزاری کارگاه آشنایی با نظریه رسته

کارگاه آشنایی با نظریه رسته در تاریخ 22 و 23 آذر ماه با حضور اساتید برجسته دانشگاه شهید بهشتی، آقای پروفسور محمد‌مهدی ابراهیمی و خانم پروفسور محمودی برگزار گردید. این کارگاه توسط دانشکده ریاضی و با همکاری مجتمع فناوری و نوآوری، در سالن همایش مجتمع فناوری و نوآوری برگزار گردید.

هدف از برگزاری این کارگاه، آشنا کردن دانشجویان با تئوری رسته بود، رسته یکی از شاخه‌های ریاضی است که با نگاهی متفاوت از سایر شاخه‌ها، تمام ساختارهای  ریاضی را در یک زبان واحد، مورد مطالعه قرار می‌دهد.

دکتر محمد مهدی ابراهیمی با تاکید بر کاربردهای زیاد این نظریه در بسیاری از علوم، بخصوص علوم کامپیوتر دانشجویان را به  مطالعه بیشتر آن تشویق کرد. نحوه ارائه جذاب ،همزمان و مشترک این دو استاد بزرگوار باعث ترغیب دانشجویان برای پیگیری این موضوع و استفاده بهینه آنها از کارگاه شد.

در این کارگاه  تعداد زیادی از دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه شرکت کرده بودند و در پایان  با طرح سوالات مختلف از تجربیات و دانش این مهمانان  بهره مند شدند.