طرح دوست علمی ویژه دانش آموزان

به مناسبت هفته پژوهش طرح دوست علمی مورخ 8 و 9 آذر ماه در محل سالن همایش و کنفرانس مجتمع فناوری و نوآوری برگزار گردید.

طرح دوست علمی راه برقراری ارتباط میان نخبگان و نوجوانان هست و در این طرح از استعدادهای برتری که دارای صلاحیت­هایی در زمینه ارتباط برقرار کردن با نوجوانان هستند، دعوت به همکاری می شوند. در حال حاضر نخبگان و استعدادهای برتر زیادی  در کشور داریم که در رشته های مربوط موفقیت های خوبی را کسب کردند و اکثر آنها صلاحیت راهنمایی کردن نوجوانان را دارند تا آنها بتوانند مسیر علمی خود را پیدا و سریعتر طی کنند. این طرح در قالب سمینارهای چند روزه با حضور استعدادهای برتر و نخبگان  اجرا می­شود و در آن دانش آموزان تشویق می شوند تا با افراد دعوت شده ارتباط مکاتبه ای داشته باشند. در این ارتباطات کتاب­های مناسب نیز از سوی نخبگان برای دانش آموزان معرفی با ارسال می شود.