پیام تبریک ریاست دانشگاه سیستان و بلوچستان به مقام عالی وزیر علوم تحقیقات و فناوری

در پی رای اعتماد مجلس شورای اسلامی به وزیر محترم علوم تحقیقات و فناوری، ریاست دانشگاه سیستان و بلوچستان پیام تبریکی به شرح ذیل صادر کرد:

سرور ارجمند جناب آقای دکتر محمد علی زلفی‌گل

وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری

سلام علیکم
حسن انتخاب ریاست محترم جمهور و رای اعتماد نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی، نشانگر اعتماد اکثریت مردم شریف ایران به شایستگی جنابعالی جهت تصدی مقام عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می‌باشد. از صمیم قلب بر خود وظیفه می‌دانم مراتب خرسندی دانشگاهیان استان سیستان و بلوچستان را حضور حضرتعالی ابلاغ نمایم. سوابق انکارناپذیر آن مقام محترم در توسعه آموزش عالی در جهت علو مرتبه علم و دانش مایه مباهات است. یقین دارم با مدیریت حضرت عالی، دانشگاه­‌ها و نظام آموزش عالی مسیر صحیح خود را پیش خواهد برد و جنابعالی نیز با فضل الهی در این مسیر توفیق خواهید یافت. اینجانب به نمایندگی ازخانواده بزرگ دانشگاه سیستان و بلوچستان اعم از استادان، کارکنان و دانشجویان عزیز و همچنین دانشگاه‌های استان، این مسئولیت مهم وخطیر را خدمت حضرتعالی تبریک عرض می‌نمایم و از خداوند متعال برای نظام آموزش عالی کشور در ذیل مدیریت جنابعالی توفیق هرچه بیشتر مسئلت دارم.

دکتر غلامرضا رضایی
رئیس دانشگاه معین استان سیستان و بلوچستان