برگزاری جلسه‌ی هم‌اندیشی برای حل مسایل مختلف استان

جلسه‌ای با موضوع نقش دانشگاه و اعضای هیات علمی در حل مسایل و مشکلات استان در زمینه‌های مختلف به ریاست دکتر رضایی رییس دانشگاه در روز یکشنبه ۴ مهرماه برگزار شد

جلسه‌ای با موضوع نقش دانشگاه و اعضای هیات علمی در حل مسایل و مشکلات استان در زمینه‌های مختلف به ریاست دکتر رضایی رییس دانشگاه در روز یکشنبه ۴ مهرماه و با حضور رئیس پارک علم و فناوری، برخی معاونین، رؤسای دانشکده‌ها و تنی چند از اعضای هیات علمی در سالن کنفرانس سازمان مرکزی برگزار گردید.
در ابتدای جلسه دکتر رضایی ضمن خوش‌آمد گویی و ذکر دلایل لزوم تشکیل جلسه، مواردی را پیرامون رویکرد  دانشگاه مسئله محور و کارآفرین بیان نمود و تاکید کرد که با تکیه بر ظرفیت‌های اعضای هیأت علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان بویژه همکاران جوان، این مهم دست یافتنی خواهد بود.
در ادامه برخی از اعضای حاضر مشکلات و موانع حاضر در ساختار داخلی و بیرونی را بیان نمودند.
در انتهای جلسه مقرر گردید برای آماده سازی طرح‌های مسئله محور و جامعه محور از سوی اعضای هیات علمی، معاون محترم پژوهش و فناوری دانشگاه مامور شود تا ضمن برگزاری جلسه مشترک با رؤسای دانشکده‌ها، موضوع فوق را با قید فوریت و به شکل ویژه بررسی نماید.