برگزاری جلسات دفاع رساله دکتری (مهندسی عمران)

• جناب آقای "علی محتشمی" دانشجوی دکتری مهندسی عمران گرایش مدیریت منابع آب روز سه شنبه 1400/7/20 ساعت 9  در محل سالن ویدئوکنفرانس 205 از رساله دکتری خود با عنوان " کاربرد همگون سازی داده ها در مدل عددی جریان آب زیر زمینی برپایه روش بدون شبکه محلی پترو - گالرکین " دفاع خواهند کرد. اساتیدراهنمای این رساله دکتر غلامرضاعزیزیان، دکتر سید آرمان هاشمی منفرد و با مشاوره دکتر ابوالفضل اکبرپور و اساتید داور این رساله دکتربهاره پیرزاده، دکتر مهدی اژدری مقدم و دکتر مجید رحیم پور می باشند.
  • جناب آقای "مهدی خراشادیزاده" دانشجوی دکتری مهندسی عمران گرایش مدیریت منابع آب روز سه شنبه 1400/7/20 ساعت14  در محل سالن ویدئوکنفرانس 205 از رساله دکتری خود با عنوان " ارائه مدل شبیه ساز - بهینه ساز برای مدیریت توزیع زمانی و مکانی آلودگی در رودخانه با درنظرگرفتن تقاضای مصرف کننده " دفاع خواهند کرد. اساتیدراهنمای این رساله دکتر غلامرضاعزیزیان، دکتر سید آرمان هاشمی منفرد و با مشاوره دکتر ابوالفضل اکبرپور و اساتید داور این رساله دکتربهاره پیرزاده، دکتر مهدی اژدری مقدم و دکتر مجید رحیم پور می باشند.