عملیات تعیین حریم 3بنای تاریخی در شهرستان زاهدان با همکاری میراث فرهنگی گردشگری، صنایع دستی و دانشگاه سیستان وبلوچستان

به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان، مجید کلانوری امروز 4 آبان ماه 1400 اظهار کرد: ( عملیات تعیین حریم 3 بنای تاریخی با همکاری دانشگاه سیستان و بلوچستان و به سرپرستی محسن کیهان پور با همراهی دانشجویان رشته حفاظت و مرمت بناهای تاریخی انجام می شود.)

معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی استان افزود: ( این بناها شامل ساختمان قدیمی جهادکشاورزی، دانش سرای قدیم و حسینیه یزدی های زاهدان است.)

کلانوری خاطرنشان کرد: (ساختمان قدیم جهاد در سال ۸۷ با شماره ثبتی ۲۴۶۸۲، دانش‌سرای قدیم در سال ۸۴ با شماره ثبتی ۱۴۰۲۸ و حسینیه یزدی‌ها نیز در سال ۸۴ با شماره ثبتی ۱۴۱۱۸ در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.)

همچنین باید افزود، طی همین تفاهمنامه پرونده ثبتی مربوط به بنای مدرسه قدیمی تفتان در بمپور نیزجهت ارایه به وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آماده گردیده است.