بیانیه دانشگاه سیستان و بلوچستان در آستانه ۱۳ آبان

دانشگاه سیستان و بلوچستان در آستانه فرارسیدن ۱۳ آبان و روز ملی مبارزه با استکبار بیانیه‌ای به شرح ذیل صادر کرد:

سه رویداد بزرگ تاریخ ساز و مرتبط با انقلاب اسلامی یعنی تبعید امام خمینی (ره) به ترکیه، به دستور مستشاران امریکایی در روز 13 آبان 1343، کشتار بی‌رحمانه دانش‌آموزان تهرانی و به خاک و خون کشیدن آنها در اعتراض به دخالت های آمریکا در ایران در روز 13 آبان 1357 و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا و به گروگان گرفته شدن جاسوسان آمریکایی توسط دانشجویان مسلمان پیرو خط امام، در روز 13 آبان 1358، این یوم الله را به «روز ملی مبارزه با استکبار جهانی» و «روز دانش‌آموز» بدل کرده است. مجموعه رویدادهای این روز تاریخی پیام ها و درس های فراوانی برای نسل حاضر و نسل های آینده دارد که عصاره آن ضرورت هوشیاری در برابر هجمه های دشمنان بخصوص لزوم هوشمندی نسل جوان و خودباوری و اتکا به نفس آنان و تلاش در جهت نیل به پیشرفت و اقتدار افزونتر می باشد. در گوشه و کنار دنیا، رد پای تجاوزگری های مستقیم و حضور عریان نظامی امریکا یا بصورت غیر مستقیم با برافروختن جنگ های داخلی و قومی و مذهبی دیده می شود. دولت های مختلف امریکا اعم از دموکرات و جمهوری خواه، ملت های گوناگونی را آزرده اند و برایشان زحمات بسیاری بوجود آورده اند. بسیاری از به ظاهر روشنفکران کشورهای مختلف نیز مرعوب اندیشه های دیکته شده و در ظاهر علمی این کشور شده  و دستورالعمل های استعماری و مستکبرانه ی آمریکایی و صهیونیستی را سرمشق توسعه خویش قرارداده اند. از زمان پیروزی انقلاب اسلامی در ایران نظام سلطه برای حفظ منافع استکباری خود، از هیچ دشمنی  و سنگ‌اندازی در مسیر رشد و تعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی فروگذار نکرده است. ملت بزرگ ایران در مقابل همه تهدیدات نظامی و اقتصادی و فرهنگی این نظام ایستادگی کرده و امروز نیز همچون گذشته، برآنست که با قدرت و قوت ادامه دهنده آرمان های انقلاب و درهم کوبنده ی مکر و حیله استکبار باشد.
از این رو اساتید، دانشجویان و کارمندان شریف دانشگاه سیستان و بلوچستان، همگام با ملت انقلابی ایران با رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری فیزیکی با حضور پرشور در اجتماع باشکوه سیزدهم آبان، ضمن تجدید میثاق با آرمان های امام راحل (ره)، شهدای گرانقدر و رهبر معظم انقلاب اسلامی، بار دیگر فریاد استکبار ستیزی و آزادیخواهی سر خواهند داد.

وعده دیدار ما:
پنجشنبه 13 آبان 1400