جلسه آموزشی و پژوهشی دانشکده هنر و معماری با حضور جمعی از مدیران گروه های محترم آموزشی و همچنین اعضاء محترم هیأت علمی دانشکده در روز سه شنبه 11آبان 1400درمحل سالن اجتماعات دانشکده هنر و معماری برگزار گردید.

جلسه آموزشی و پژوهشی دانشکده هنر و معماری با محوریت مرور  دستورالعمل های مصوب معاونت محترم آموزشی دانشگاه جناب دکتر فرهاد شهرکی، توسط سرکار خانم دکتر زهرا حسین آبادی ریاست محترم دانشکده هنر و معماری  با حضور جمعی ازاساتید، مدیران گروه های محترم آموزشی و همچنین اعضاء محترم هیأت علمی دانشکده در روز سه شنبه 11آبان 1400 از ساعت 12 الی 14 واقع در محل سالن اجتماعات دانشکده هنر و معماری برگزار گردید.