حضور دانشگاه سیستان و بلوچستان در رتبه‌بندی موضوعی جهانی تایمز ۲۰۲۲

دانشگاه سیستان و بلوچستان در رتبه‌بندی موضوعی جهانی تایمز ۲۰۲۲ قرار گرفت.

دانشگاه سیستان و بلوچستان در آخرین رتبه‌بندی موضوعی جهانی تایمز مربوط به سال ۲۰۲۲ قرار گرفت. یکی از رتبه‌بندی‌های مهمی که رتبه‌بندی جهانی تایمز به صورت سالانه انجام می‌دهد ارزیابی و سنجش دانشگاه‌ها در حوزه‌های موضوعی مختلف است.
رتبه‌بندی موضوعی تایمز نیز بر اساس همان ۱۳ شاخص عملکردی رتبه بندی جهانی تایمز انجام می‌شود اما هر کدام از این شاخص‌ها متناسب با هر حوزه موضوعی مجدداً محاسبه می‌شود. لازم به توضیح است که رتبه‌های اعلام شده توسط این رتبه بندی، متأثر از وزن زیادی است که به استنادها می‌دهد. در همین رتبه بندی اخیر دانشگاه سیستان و بلوچستان در دو حوزه در بین دانشگاه‌های برتر جهان قرار گرفت:

۱- حوزه مهندسی و فناوری (شامل: مهندسی عمران، مهندسی مکانیک و مهندسی هوا و فضا، مهندسی برق و الکترونیک و مهندسی شیمی)

۲- حوزه علوم فیزیکی (شامل فیزیک و نجوم، شیمی، زمین شناسی، محیط زیست، آمار و ریاضی)

روابط عمومی این موفقیت را به جامعه دانشگاهی تبریک عرض می‌نماید.