دوره توانمندسازی کارآفرینی زنان توسط مرکز نوآوری اجتماعی و مجتمع فناوری و نوآوری برگزار شد

دوره توانمندسازی کارآفرینی زنان توسط مرکز نوآوری اجتماعی و مجتمع فناوری و نوآوری دانشگاه سیستان و بلوچستان در آبان ماه 1400 طی 8 کارگاه مجازی با مدیریت خانم دکتر شیردل در سطح استان با شرکت 190 نفر با هدف آموزش اصولی و عملی مهارت­های لازم برای ایجاد کسب و کار برگزار گردید.

این دوره یک بسته آموزشی کامل از مهارتهای مهم کارآفرینی در ابعاد مختلف روانی، اقتصادی و اجتماعی است که بصورت گسترده در سطح استان برای دسترسی و استفاده همگان در نظر گرفته شد. کارگاره اول توانمندسازی کارآفرینی زنان در سطح استان سیستان و بلوچستان در تاریخ 06/08/1400 با حضور 130 نفر بطور مجازی آغاز گردید. در مراسم افتتاحیه جناب آقای دکتر برکاتی ریاست محترم مجتمع فناوری و نوآوری دانشگاه سیستان و بلوچستان برنامه، فعالیتها و حمایتهای مجتمع فناوری و نوآوری، مرکز نوآوری اجتماعی و سازمان­های مرتبط و زیر مجموعه را به شرکت کنندگان معرفی نمودند. سپس خانم دکتر شیردل عضو هیات علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان در مورد اهداف، مزایا و فرایند برگزاری این دوره ها گزارشی به حاضرین در جلسه ارائه دادند. آموزش این دوره را مدرسین مجرب و متخصص این رشته آقای اسدزاده، خانم کیانی و آقای عرب بر عهده داشتند. در کارگاه اول به موضوع انگیزه و ویژگی­های روانشناختی کارآفرینانه بویژه در زنان پرداخته شد. کارگاههای بعدی موضوعات ایده پردازی، ابتکار و نوآوری، استارتاپ، نحوه تهیه بوم کسب و کار و طراحی نقشه کارآفرینی بطور نظری و عملیاتی به شرکت کنندگان آموزش داده شد. در کارگاه های آینده از این دوره بر آموزش مهارتهای بازاریابی، فروش، شبکه سازی و تیم سازی به علاقمندان تمرکز خواهد شد.