بازدید ریاست دانشگاه و جمعی از اعضای هیات رئیسه از سراهای دانشجویی

دکتر رضایی ریاست دانشگاه، حجةالاسلام دکتر بامری مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و جمعی از اعضای هیات رئیسه در تاریخ ۳ آذرماه از سراهای دانشجویی بازدید کردند.
هدف از این بازدید بررسی وضعیت سراها در راستای اجرایی شدن مقدمات بازگشایی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی بود.
دکتر نوری معاون دانشجویی و مدیران حوزه‌ی دانشجویی مسئولین را در جریان کم و کیف تعمیرات و آماده‌سازی خوابگاه‌ها گذاشتند. از جمله‌ی این اقدامات می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد:
-رنگ آمیزی قریب ۸۰ هزار مترمربع از فضاهای سراها با استفاده از توان و ظرفیت پرسنل فنی و عملیاتی ادارات تعمیرات حوزه معاونت دانشجویی بدون هیچگونه پرداخت دستمزد در راستای رعایت اصل صرفه جویی در هزینه ها
-ترمیم و بهسازی امکانات رفاهی خوابگاهی مانند: مهمانپذیرهای دانشجویی، نمازخانه‌ها، زیباسازی فضاهای داخلی خوابگاهی، اجرای بندهایی از نظام جامع آراستگی در حوزه سراها و امور پرسنلی ونصب تابلوهای نامگذاری شده سراها، تعمیرات سیستم‌های سرمایشی-گرمایشی، نظافت و ضدعفونی جامع و فراهم سازی بستر فناوری مدیریت جامع خوابگاهی بر پایه QR با طراحی یک اپلیکیشن کاربردی در راستای فاصله گذاری هوشمند در دوره پاندمی ویروس کرونا.

این بازدید با ارزیابی مثبت هیات رئیسه و ریاست دفتر نهاد دانشگاه نسبت به حجم قابل توجه فعالیت‌های انجام گرفته در طی دو سال شیوع ویروس کرونا به انجام رسید.