برگزاری جلسه‌ی کمیته آموزشی توسعه سواحل مکران

جلسه‌ی کمیته آموزشی توسعه سواحل مکران در تاریخ ۱۷ آذر ماه در محل کارخانه فولاد مکران چابهار برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان در راستای نقش‌آفرینی دانشگاه‌های نسل چهارم و به منظور رسالت جامعه محوری  دانشگاه، روز چهارشنبه نشستی در خصوص الزامات و دوره‌های آموزشی مرتبط با حوزه فولاد در محل کارخانه فولاد مکران در شهرستان چابهار برگزار گردید.
در این نشست پس از ارائه گزارشی از سوی مدیران کارخانه فولاد مکران و کارخانه پتروشیمی در خصوص نحوه ساخت و توسعه کارخانه فولاد و پتروشیمی، الزامات و محدودیت‌های موجود در خصوص آموزش نیروهای کارآمد و متخصص مطرح گردید.
در پایان جلسه مقرر گردید با استفاده ار ظرفیت دانشگاه سیستان و بلوچستان، پارک علم و فناوری و دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان، لیست دوره‌های آموزشی مورد نیاز پرسنل کارخانه فولاد و پتروشیمی تهیه و برنامه‌ریزی لازم جهت برگزاری این دوره‌ها انجام پذیرد.