رمان Amerrycountry به قلم دکتر زادمهر ترابی عضو هیئت علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان و مدیر گروه زبان و ادبیات انگلیسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی تحسین بزرگان زبان و ادبیات انگلیسی را برانگیخته است

رمان امریکانتری: اترابیوگرافی، به قلم دکتر زادمهر ترابی استادیار دانشگاه سیستان و بلوچستان توانسته تحسین و تمجید بزرگان ادبیات انگلیسی در دنیا چون استیفن گرینبلت برنده جایزه پولیتزر و استاد دانشگاه هاروارد، تری ایگلتون از مشهورترین منتقدین حال حاضر از دانشگاه دوک، دیوید دمراش رییس انجمن ادبیات تطبیقی جهان از هاروارد، استاد تمام بهرام مقدادی استاد باز‌نشسته دانشگاه تهران، استاد الهی قمشه‌ای، داریوش آشوری، مترجم برجسته عبدالله کوثری، دکتر امیر علی نجومیان و دکتر علیرضا جعفری اساتید دانشگاه شهید بهشتی را برانگیزد.

ویژگی این رمان که آن را به یک اثر برجسته و یا پدیده و به قول دکتر مقدادی شاهکار تبدیل نموده این است که این رمان شاید تنها رمان قابل فهم در کل دنیا است که نویسنده به زبان انگلیسی توانسته با ابداع کلمات ترکیبی جدید و به تعداد بالا (حدودا دویست کلمه) این رمان را به رشته تحریر درآورد، در حالی که زبان انگلیسی زبان مادری او محسوب نمی‌شود. به‌طور خلاصه تم این رمان صلح و نوع دوستی و از لحاظ سبک پست مدرن می‌باشد.

مطالعه این کتاب به تمامی رمان دوستان به زبان‌های خارجی و اساتید و دانشجویان رشته زبان و ادبیات انگلیسی توصیه می‌گردد.