برگزاری همایش سراسری روز فیزیک سال ۱۴۰۰

به گزارش روابط عمومی دانشگاه همایش سراسری روز فیزیک سال ۱۴۰۰ مانند هر سال در روز ۲8 آذر ماه و با حضور اساتید برجسته‌ی کشوری در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار می‌شود. این همایش به پیشنهاد انجمن فیزیک ایران بصورت سراسری و به جهت اهمیت روز فیزیک هر ساله در آذر ماه توسط دانشگاه‌های کشور برگزار می‌شود. در همین راستا گروه فیزیک دانشگاه سیستان و بلوچستان افتخار دارد همایش روز فیزیک سال جاری را روز یکشنبه ۲۸ آذرماه برگزار کند. مخاطبان همایش، عموم مردم به ویژه دانش آموزان و دانشجویان جهت آشنایی و معرفی علم فیزیک می‌باشد. هدف این برنامه آشنایی و اهمیت علم فیزیک و همچنین آشنایی عموم به محیط علمی و دانشگاهی است. با توجه به همه‌گیری بیماری کووید ۱۹، همایش امسال به صورت حضوری- مجازی برگزار می‌گردد. در این همایش از اساتید برجسته کشوری جهت سخنرانی دعوت به عمل آمده است که از آن میان می‌توان به سخنرانی دکتر رضا منصوری از دانشگاه صنعتی شریف با موضوع فعالیت فکری جهانی، دکتر حامد بخشیان از دانشگاه صنعتی اصفهان با موضوع از نظریه تا اکتشاف ذرات بنیادی و همچنین دکتر علیرضا آقایی از دانشگاه سیستان و بلوچستان با موضوع از تولد تا مرگ ستارگان اشاره کرد. این برنامه علاوه بر سخنرانی های جذاب، شامل انجام آزمایش‌های مهیج فیزیکی می‌باشد.

لینک شرکت در همایش به صورت مجازی:
webinar.usb.ac.ir/
zphysday