کارگاه سبک زندگی فاطمی به مناسبت وفات حضرت زهرا (س)

به مناسبت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) و هفته وحدت حوزه و دانشگاه، به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و با مشارکت پایگاه بسیج کارکنان دانشگاه، کارگاه سبک زندگی فاطمی در تاریخ ۲۸ و ۲۹ آذرماه ۱۴۰۰ برگزار گردید

به گزارش روابط عمومی، به مناسبت ایام شهادت بانوی دو عالم، حضرت فاطمه زهرا (س) و هفته وحدت حوزه و دانشگاه، به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
و با مشارکت پایگاه بسیج شهید زاهدی کارکنان دانشگاه، کارگاه سبک زندگی فاطمی در تاریخ ۲۸ و ۲۹ آذرماه ۱۴۰۰ در سالن اجتماعات سازمان مرکزی دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار گردید. در این کارگاه حجةالاسلام الاسلام و المسلمین دکتر علی نصیری استاد حوزه و استاد تمام دانشگاه علم و صنعت، به فضائل و مناقب حضرت فاطمه زهرا (س) اشاره داشت و به بیان آداب سبک زندگی اسلامی پرداخت.
این کارگاه با حضور ۱۲۰ نفر از کارکنان دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار گردید.