پیام تسلیت ریاست دانشگاه در پی شهادت دو تن از پاسداران اسلام

در پی شهادت دو تن از رزمندگان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در منطقه عمومی زاهدان، دکتر غلامرضا رضایی ریاست دانشگاه سیستان و بلوچستان پیامی به شرح ذیل صادر کرد:

وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْيَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ

شهادت دو تن از پاسداران رشید اسلام، رزمندگان جان بر کف قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه، شهیدان «مهران شوری‌زاده و محسن کیخوایی» به دست عوامل تکفیری و تروریستی در منطقه عمومی زاهدان را حضور مقام معظم رهبری، هم‌وطنان گرامی، خانواده‌های معظم پاسداران شهید و همکاران و همرزمانشان تبریک و تسلیت عرض می‌کنم.
بدون تردید این اقدامات ناجوانمردانه، ناشی از رعب و وحشتی است که رزمایش قدرتمندانه‌ی اخیرِ نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دل‌های دشمنان قسم خورده‌ی این آب و خاک افکنده است.
پاسداری و حراست از کیان اسلام و انقلاب اسلامی افتخار بزرگیست که جز شهادت پاداشی برای آن متصور نیست. انشالله در سایه مجاهدات پاسداران دلاور انقلاب اسلامی هرچه سریعتر عوامل پشت پرده این اقدامات تاسف بار تروریستی شناسایی و مجازات شوند.