پیام ریاست دانشگاه در سالگرد حماسه ۹ دی، روز بصیرت و میثاق امت با ولایت

دکتر رضایی ریاست دانشگاه سیستان و بلوچستان در سالگرد حماسه ۹ دی، روز بصیرت و میثاق امت با ولایت پیامی را صادرکرد

پیام ریاست دانشگاه سیستان و بلوچستان به شرح ذیل می‌باشد:

باسمه تعالی

قوی‌ترین و آخرین ضربه را ملت در روز نهم دی وارد کرد. کار ملت ایران در بیست و دوم بهمن، کار عظیمی بود؛ نُه دی هم همین طور یکپارچگی ملت آشکار شد. نه دی را همین جوان‌ها، نسل سوم انقلاب به راه انداختند و آن حادثه عظیم را به وجود آوردند.

«مقام معظم رهبری»

"حماسه ۹ دی، نمایانگر اقتدار و ولایتمداری مردم ایران در دفاع از دستاوردهای انقلاب اسلامی بود و عظمت ملت انقلابی ایران را بیش از پیش به نمایش گذاشت.
این روز برگ زرینی در تاریخ ملت بزرگ ایران است. ملت آگاه و متعهد ایران توانست تمام فتنه‌های دشمنان را خنثی نماید و نشان دهد که ملت سرافراز ایران همچون گذشته در برابر تمام توطئه‌ها و فتنه‌های دشمنان ایستادگی خواهد کرد.
اینجانب ضمن گرامیداشت سالروز این حماسه بزرگ، توفیق روزافزون و سرافرازی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را در مسیر آرمان‌های والای بنیانگذار کبیر انقلاب (ره)، تحت رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری، از درگاه خداوند سبحان مسئلت دارم."

غلامرضا رضایی
رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان