مقاله‌ی داغ عضو هیات علمی گروه ریاضی دانشگاه سیستان و بلوچستان

مقاله‌ی دکتر علی حاتمی، عضو هیات علمی گروه ریاضی دانشگاه سیستان و بلوچستان از سوی پایگاه معتبر Web of Science به عنوان مقاله‌ی داغ (Hot Paper) اعلام شد.

به گزارش پایگاه معتبر Web of Science، مقاله دکتر علی حاتمی عضو هیئت علمی گروه ریاضی با عنوان:
''On the vibrations of the imperfect sandwich higher-order disk with a lactic core using generalize differential quadrature method''
به عنوان مقاله داغ (Hot Paper) اعلام شده است.
مقاله داغ به مقاله‌ای اطلاق می‌شود که از لحاظ تعداد استنادهای دریافتی در رشته موضوعی خود در یک بازه دوماهه در زمره مقالات یک دهم درصد برتر قرار گیرد.

این مقاله در فوریه 2021 در 257 امین شماره مجله   COMPOSITE STRUCTURES از انتشارات ELSEVIER با ضریب تاثیر 5.407 و رده Q1 به چاپ رسیده است.
موضوع مقاله که پژوهشی میان رشته‌ای علوم مواد و ریاضی کاربردی است به یافتن فرکانس‌های یک دیسک ساندویچی شکل لانه زنبوری که دارای دو لایه میانی حاوی فیبر (SMA) و دو لایه بیرونی نانو کامپوزیت هیبریدی چند مقیاسی (MHC) می‌پردازد که در آن معادلات حاکم بر سازه با کمک روش تربیع دیفرانسیل تعمیم یافته (GDQM) استخراج و حل می‌شوند.
به گزارش پایگاه  Essential Science Indicatorsمقاله فوق توانست در یک بازه دوماهه 40 استناد از پژوهشگران دنیا دریافت نماید و رتبه اول مقالات داغ را نیز در بین محققین کشور دریافت نماید.
به استناد پایگاه فوق این افتخار برای اولین بار توسط یکی از اعضای هیات علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان بدست آمده است.