برگزاری جلسه هم اندیشی با اساتید در خصوص بررسی چالش های ارتباط دانشگاه با صنعت و جامعه

جلسه هم اندیشی با اساتید جوان دانشگاه سیستان و بلوچستان در خصوص بررسی چالش های ارتباط دانشگاه با صنعت و جامعه با حضور هیات رییسه دانشگاه در روز شنبه 22 آبان ماه در تالار امام رضا علیه السلام برگزار شد. طی این جلسه دکتر رضایی ریاست دانشگاه سیستان و بلوچستان ضمن بیان اقبالی که از طرف دستگاه های اجرایی استان برای حل مسائل خود به دانشگاه شده، همه ی اساتید دانشگاه را به توجه ویژه به این فرصت ارزشمند دعوت نمود. وی گفت رویکرد مقامات عالی استان در دوره ی جدید مدیریتی رویکردی دانش بنیان و دانشگاه محور است که تا کنون در استان با این تاکید سابقه نداشته است. دکتر رضایی اظهار امیدواری کرد که دانشگاه بتواند در این برهه از نهایت ظرفیت خود در حل مشکلات و مسائل استان استفاده کند.
در طی این جلسه دیگر اعضای هیات ریسه دانشگاه نیز به بیان اهمیت این موضوع پرداختند.