برگزاری دوره ۱۷۴ آزمون زبان انگلیسی پیشرفته (تولیمو) در دانشگاه سیستان و بلوچستان

دوره ۱۷۴ آزمون زبان انگلیسی پیشرفته (تولیمو) در تاریخ ۲۱ دی ماه در دانشگاه سیستان و بلوچستان انجام شد

به گزارش حوزه‌ی معاونت آموزشی با همکاری مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه اولین دوره آزمون زبان انگلیسی پیشرفته (تولیمو) در تاریخ ۲۱ دی ماه در دانشگاه سیستان و بلوچستان انجام شد.
این امکان با پیگیری‌های بعمل آمده و فراهم کردن سخت افزارهای لازم و تجهیز سالن آزمون مطابق استاندارهای مصوب و دریافت مجوز برگزاری آزمون زبان انگلیسی پیشرفته (تولیمو) برای دانشگاه سیستان و بلوچستان از سازمان سنجش آموزش کشور با ظرفیت ۴۰ داوطلب در هر دوره فراهم شد.
در نتیجه‌ی صدور این مجوز، آزمون‌های تولیمو پس از این به ترتیب دوره ۱۷۵ (۵ بهمن ۱۴۰۰) و ۱۷۶ (۱۹ بهمن ۱۴۰۰) در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار خواهد شد.

داوطلبان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و انجام مراحل ثبت‌نام جهت شرکت در آزمون در این دوره‌ها، به آدرس زیر مراجعه فرمایند.