پیام تسلیت ریاست دانشگاه خطاب به دکتر فداحسین مالکی نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی

دکتر غلامرضا رضایی ریاست دانشگاه سیستان و بلوچستان با ارسال پیامی خطاب به دکتر فداحسین مالکی نماینده مردم شریف زاهدان در مجلس شورای اسلامی، درگذشت فرزند عزیز ایشان را تسلیت گفت

در متن این پیام آمده است:

انّا لله و انّا الیه راجعون

جناب آقای دکتر فداحسین مالکی
 نماینده محترم مردم شریف شهرستان زاهدان در مجلس شورای اسلامی

سوگ فرزند مصیبتی است دردناک و زبان را توان هیچ سخنی در این باره نیست. اما گاه مشیت الهی بر فقدان عزیزی قرار می‌گیرد و بندگان مومن نیز صبورانه در اندوه، شکر گذاری در درگاه خالق متعال را سر لوحه زندگی خویش قرار می‌دهند.
انشاالله خدای منّان صبری بزرگ‌تر از غم و اندوهتان به شما عنایت فرمایند.
اینجانب با نهایت تاسف و تاثر درگذشت فرزند گرامیتان را به جنابعالی و خانواده محترمتان تسلیت و تعزیت عرض می‌کنم و از خداوند متعال برای آن مرحوم رحمت واسعه الهی و برای جنابعالی و خانواده محترم صبر جمیل آرزو می‌نمایم.

غلامرضا رضایی
رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان