انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان اداره کل کتابخانه‌های استان و دانشگاه

به گزارش حوزه معاونت پژوهشی، با حضور آقای حامد زارعی مدیر کل کتابخانه‌های عمومی استان در دانشگاه در روز ۲۶ دی ماه، تفاهم‌نامه همکاری میان اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان و دانشگاه سیستان و بلوچستان منعقد گردید. این تفاهم‌نامه در جهت توسعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی و تولید فکر و افزایش معلومات عمومی و به منظور توسعه و ارتقاء سطح مطالعه و کمک به فراهم نمودن زمینه آموزش غیر رسمی آحاد جامعه به امضاء طرفین رسید.
موضوع این تفاهم نامه رابطه‌ی مستقیمی با ترویج فرهنگ کتابخوانی و ارتقاء سطح فرهنگی افراد و خانواده‌های کارمندان و اجرای برنامه‌های فرهنگی و آموزشی مشترک دارد.
این تفاهم نامه به مدت ۳ سال اعتبار خواهد داشت.