برگزاری جشن ولادت حضرت زهرا سلام‌الله علیها

به گزارش حوزه معاونت فرهنگی دانشگاه جشن ولادت بانوی دو عالم حضرت زهرا سلام‌الله علیها و گرامیداشت روز مادر در روز یک‌شنبه ۳ بهمن در تالار فردوسی دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد. در این جشن دکتر ابراهیم نوری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، حجةالاسلام دکتر بامری مسؤل دفاتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان و حجةالاسلام محبی معاونت نماینده مقام معظم رهبری در استان سخنانی را در توصیف مقام حضرت زهرا سلام‌الله علیها بیان داشتند.
در ادامه برنامه‌های متنوعی با محوریت حضرت فاطمه سلام‌الله علیها و روز زن اجرا شد. از دیگر برنامه‌های این آئین می‌توان به مولودی خوانی انگیزشی و شاد که با همراهی خانم‌های حاضر در مراسم همراه بود اشاره کرد. سپس خانم دکتر میری به مناسبت این روز به قرائت اشعاری پرداخت. سرود خوانی، دف‌نوازی و اجرای مسابقه نیز از دیگر برنامه‌های مراسم امروز بود.