بازديد رياست دانشگاه از مرکز برگزاري آزمون زبان انگليسي پيشرفته توليمو

دکتر غلامرضا رضایی رياست دانشگاه سیستان و بلوچستان در روز ۵ بهمن ماه از مرکز فناوری اطلاعات پروفسور عظیمی، محل برگزاری آزمون تولیمو بازدید کرد

به گزارش حوزه معاونت آموزشی دانشگاه، دکتر غلامرضا رضایی ریاست دانشگاه از محل برگزاری دوره ۱۷۵ آزمون زبان انگلیسی تولیمو بازدید کرد. طی این بازدید دکتر راحتی مدیر فناوری اطلاعات دانشگاه گزارشی از مراحل آماده سازی و تجهیز این مرکز، همچنین پیگیری‌های معاونت آموزشی و پستیبانی دانشگاه و تلاش‌های شبانه روزی همکاران حوزه فناوری اطلاعات جهت راه اندازی تنها مرکز آزمون زبان تولیمو در استان به ریاست دانشگاه ارائه نمود.
در پایان ریاست دانشگاه از زحمات همکاران حوزه فناوری اطلاعات، حوزه معاونت آموزشی و معاونت پشتیبانی دانشگاه تقدیر کرد.
لازم به ذکر است مرکز آزمون دانشگاه سیستان و بلوچستان با ظرفیت پذیرش ۴۰ داوطلب در سطح کشور سومین مرکز از بین ۲۳ مرکز می‌باشد.