نشست دکتر عاملی، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با رؤسای دانشگاه‌های استان سیستان و بلوچستان

حجةالاسلام و المسلمین دکتر سعیدرضا عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در روز 14 بهمن ماه طی نشستی با رؤسای دانشگاه‌های استان سیستان و بلوچستان دیدار کرد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، حجةالاسلام و المسلمین دکتر سعیدرضا عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور در روز 14 بهمن ماه طی نشستی با رؤسای دانشگاه‌های استان سیستان و بلوچستان دیدار کرد. دکتر غلامرضا رضایی ریاست دانشگاه معین استان ضمن عرض خیر مقدم، گزارش مبسوطی در رابطه با وضعیت دانشگاه‌های استان سیستان و بلوچستان به دبیر محترم شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه کرد. وی دانشگاه سیستان و بلوچستان را موتور محرک توسعه استان برشمرد و از نگاه ویژه نظام جمهوری اسلامی و بخصوص شورای عالی انقلاب فرهنگی به این استان تقدیر نمود. سپس حجةالاسلام دکتر بامری مسئول دفاتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان ضمن معرفی طیف وسیعی از فعالیت‌های مذهبی و فرهنگی دانشگاه‌های استان، دانشگاه سیستان و بلوچستان را محور این فعالیت‌ها دانست. رؤسای دانشگاه‌های استان نیز سخنرانی دغدغه‌ها و مسائل خود را در این جلسه مطرح کردند. آخرین سخنران این نشست دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی بود. ایشان از اینکه اکثریت فارغ‌التحصیلان دانشگاه سیستان و بلوچستان در سراسر استان جذب و مشغول خدمت هستند اظهار خرسندی نمود و گفت این استان به لحاظ مذهبی، فرهنگی، جغرافیایی، اقلیمی و سیاسی از مهمترین استان‌های کشور است و نظام مقدس جمهوری اسلامی با یاری خود مردم، بنا را بر توسعه حد‌اکثری این استان نهاده است.
در انتها ایشان پس از استماع سخنان رؤسای دانشگاه‌های استان به سوالات ایشان پاسخ گفت.