امضای تفاهم نامه میان سازمان نظام مهندسی معدن استان و دانشگاه

دانشگاه سیستان و بلوچستان در روز ۱۰ بهمن ماه با سازمان نظام مهندسی معدن استان تفاهم نامه همکاری امضا کرد

به گزارش روابط عمومی، دانشگاه سیستان و بلوچستان تفاهم‌نامه همکاری را با سازمان نظام مهندسی معدن استان منعقد کرد. طبق مفاد این تفاهم نامه طرفین تلاش خواهند کرد تا در جهت ایجاد گسترش، همفکری و همکاری‌های آموزشی و پژوهشی فی‌مابین نهایت همکاری را داشته باشند. از مفاد این تفاهم نامه می‌توان به مواردی مانند: اجرای پروژه‌های علمی، تحقیقاتی و کاربردی؛ معرفی دانش آموختگان رشته‌های مرتبط؛ تربیت نیروی انسانی متخصص؛ حمایت از برگزاری همایش‌ها سمینارها و دوره‌های آموزشی تخصصی؛ تدوین و تالیف اسناد و مدارک علمی؛ نظارت بررسی و انجام داوری نتایج پروژه‌های تحقیقاتی و... اشاره کرد.
همچنین بر هماهنگی و ایجاد ارتباط بیشتر سازمان نظام مهندسی معدن با دانشکده صنعت و معدن خاش به عنوان تنها مرکز علمی تخصصی استان تاکید شد.
لازم به ذکر است که در نشست امضای این تفاهمنامه، مهندس دهواری به عنوان نماینده سازمان نظام مهندسی معدن استان، دکتر کردی معاون پژوهشی دانشگاه سیستان و بلوچستان و دکتر دهقان ریاست دانشکده صنعت و معدن خاش حضور داشتند.