برگزیده شدن 3 پارسای تقاضا محور دانشگاه با اعلام معاونت پژوهشی وزارت عتف

برگزیده شدن 3 پارسای تقاضا محور دانشگاه  با اعلام معاونت پژوهشی وزارت عتف

بر اساس نتایج اعلام شده از طرف حوزه معاونت پژوهشی دانشگاه ، 3 پارسای تقاضا محور برتر از گروه های اقتصاد کشاورزی و شیمی انتخاب شد. پارسای تقاضا محور گروه اقتصاد کشاورزی در مقطع کارشناسی ارشد با عنوان" بررسی موانع و مشکلات توسعه کسب و کار تعاونی ها در روستاهای منطقه سیستان " توسط دانشجو بهزاد رخشانی و تحت راهنمایی دکتر علی سردار شهرکی ، موانع و مشکلات توسعه کسب و کار تعاونی های منطقه سیستان را با مدلسازی Fuzzy MCDM  شناسایی و تجزیه و تحلیل نمود.

پارسای تقاضای محور گروه اقتصاد کشاورزی در مقطع دکتری با عنوان " مدیریت اقتصاد کشاورزی حوضه آبریز هیرمند تحت رویکرد تلفیقی نظریه بازی (Game Theory ) و بازار آب" توسط دانشجو زهرا غفاری مقدم ، تحت راهنمایی دکتر ابراهیم مرادی و دکتر هاشمی تبار و مشاوره دکتر سردار شهرکی ، یک روش جامع در جهت حل اختلاف بین تمام ذینفعان آب در بخش کشاورزی و طرح 46 هزار هکتاری در حوضه آبریز بین المللی هیرمند در منطقه سیستان را مدلسازی و یک تمپلیت یکپارچه مدیریت منابع آب با تلفیق مدل های نظریه بازی (Game Theory) و بازار آب سطحی استاکلبرگ _ نش _ کورو مورد ارزیابی قرار گرفت .