اجرای فاز سوم نظام آراستگی در سراهای دانشجویی

به انجام رسیدن فاز سوم نظام آراستگی در حوزه سراهای دانشجوئی معاونت دانشجوئی دانشگاه سیستان و بلوچستان

نظام آراستگی یک سیستم فکری و عملیاتی است که به منظور ارتقای کیفیت، بهبود بهره‌وری و جلوگیری از اتلاف منابع انجام می‌شود. این سیستم تلاشی جهت انجام اصلاحات تدریجی و مستمر است که منجر به افزایش کارایی و اثربخشی سازمان می‌گردد. حوزه مدیریت دانشجوئی بدنبال اجرای این نظام در فاز اول و دوم اقداماتی را انجام داد که در گزارشات قبلی اطلاع رسانی شد. فاز سوم بعنوان مکمل این نظام در جهت تکمیل موارد قبل به انجام رسیده است.
yun.ir/faz631
yun.ir/kr3vhe

فرایندهای انجام شده در فاز سوم به شرح ذیل می‌باشد:

1.    بروز رسانی نام سراها با نصب تابلوهای راهنمای جدید
2.    نصب تابلو نمازخانه‌ها و سالن‌های مطالعه در محل سراها
3.    هرس درختان محوطه سراها با هماهنگی اداره فضای سبز
4.    نظافت کامل پشت بام تمامی سراها و رفع انسداد آبراه‌های باران و ناودان‌ها
5.    سرویس تمامی کولرها، فن کوئل‌ها، دستگاه‌های تصفیه آب نصب شده
6.    تدوین آئین نامه‌های مربوط به سراها براساس آخرین قوانین صندوق رفاه دانشجویان و نصب در مبادی ورودی
7.    طراحی و نقاشی روی دیوارهای سراها با نقوش فرهنگی با هدف اشاعه فرهنگ اسلامی منطقه
8.    پاکسازی انبارهای دانشجوئی از اقلام فرسوده و حجیم (یخچال، تختخواب، کمدهای دیواری)
9.    نظافت شیشه‌های سراها و سلف سرویس‌ها